15 Ağustos 2015 Cumartesi

Yemek Fotoğrafı Çekme Sanatı

Siz de yediğiniz yemeklerin fotoğrafını çekip Instagram gibi sosyal platformlar aracılığıyla yayınlayanlardan mısınız?  O zaman bu haber tam size göre. Güney Afika'da yer alan El Burro adlı restoran müşterilerin profesyonel Instagram fotoğrafları çekmelerine yardımcı oluyor.

Güney Afrikalı şirket MWEB yemek fotoğrafçıları için küçük ve taşınabilir fotoğraf stüdyosu dinnercam'ı tasarladı. Müşteriler sipariş verdikleri yemekleri bu aletin içine yerleştiriyor ve ön kısımda bulunan düğmelere basarak çeşitli ışık seçeneklerinden birini seçiyor. Uygun ortam ışığını yakaladıklarında akıllı telefonlarıyla fotoğraf çekiyorlar ve Instagram'a yüklüyorlar. Fotoğraflarını #dinnercam etiketiyle paylaşan müşterilere çektikleri fotoğrafın basılı hali de hediye ediliyor. Aşağıdaki videoyu izleyerek ürün hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz:



Komik görünse de yemek fotoğrafı çekmeyi sevenlerin benimseyeceği bir uygulama olduğu kesin. Restoran sektöründe faaliyet gösteren girişimciler, işletmelerinde bu tarz ilginç hizmetler vererek  müşterilerine benzersiz deneyimler sunabilirler.

İşletme sahibi girişimcilere özel ilginç girişim fikir
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder