22 Ağustos 2015 Cumartesi

TrackR bravo

  Eşyaları yanlış yere koyma gibi eğiliminiz varsa eşya takibi yapan bir cihaz ihtiyacınızı karşılayacaktır. Yeni TrackR bravo bu tarz bir cihazdır.  Mobil uygulaması yoluyla kullanabiliyor ve 33 metrelik bir alan içerisinde kaybolan eşyaları akıllı telefon üzerinden gösterebiliyor.

Daha önce BiKN, Gadget Hound ve TrackR's gibi buna benzer eşya takip cihazları görmüştük.

Başarı bir girişimcilik ürünü olan TrackR bravo, 3.5 mm'lik eni ve 34 mm'lik çapıyla şu zamana kadarki en ince eşya takip cihazı olduğunu iddia ediyor. Ayrıca dünyanın en büyük kişi tabanlı GPS ağını kullanıyor. TrackR bravo 33 metrelik bir alan içerisinde kaybolan eşyaları akıllı telefon üzerinden gösteren bir cihaz. Kişi tabanlı GPS ağı sayesinde bir kullanıcı başka bir kullanıcının kaybolan eşyasını bulduğunda diğer kullanıcıya uyarı gidiyor.

Çift yönlü izleme özelliği TrackR bravo'nun en önemli özelliğidir. Teknik olarak Bluetooth 4.0 teknolojisi kullanan cihaz bu teknolojiyle akıllı telefonlardan yerini gösterebiliyor ve istenirse sesli uyarı verebiliyor veya direkt olarak kendisi üzerinden akıllı telefonların bulunması gibi ters bir işlemi de yerine getirebiliyor.

TrackR bravo 3M çift yönlü yapışkan ped veya anahtarlık gibi diğer nesnelere takılan metal halkasıyla eşyalarla bağlantı kuruyor. Bluetooth kulaklıklar gibi diğer BLE cihazlarla uyumlu çalışıyor. Pil ömrü bir yıl ömrü olan ve CR1616 pille çalışan TrackR bravo'nun pili bittiğinde kolaylıkla değiştirilebiliyor.


Indiegogo kampanyasıyla finansman arayışında olan cihaz başlangıç için 20,000 dolarlık hedef koymuştur. Ancak bu rakam kampanya bitimine 42 gün kalmasına rağmen 120,000 dolara yükselmiştir. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder