26 Ağustos 2015 Çarşamba

Night Rider

Night Rider, gece araba kullanırken takılan ve sadece yolun karşı tarafını karartan bir gözlüktür. Bu sayede karşı yönden gelen arabaların farları gözlerinizi almıyor ve sizi sıkıntıya sokmuyor. Artık gece sürüşleri eskiye göre daha güvenli olacak.

Harika bir işi fikri olan Night Rider'ın üstünde iki tane gölgelik var ve Night Rider'ı taktığınızda bu gölgelikler gözlerinizin önüne geliyor. Kafanızı hafifçe eğdiğinizde yolun sadece karşı tarafı karanlık oluyor. Night Rider bütün görüş alanınızı değil sadece yolun karşı tarafını kaplıyor. Görsel kontrolünüzü bozan hiçbir şey olmuyor.

Night Rider'ın gölgelikleri sadece karşı yönden gelen trafiği karartmak için geliştirildi ancak kullanıcıların yolu rahat bir şekilde takip etmesini sağlayacak kadar da şeffaf. Karartma seviyesi arabalarda kullanılan dikiz aynalarının karartma seviyesiyle aynı. Arabaların birçoğunda arkadan gelen araba farlarının rahatsız edici etkisini engellemek için yerleştirilen ayarlanabilir aynalar vardır.

Night Rider herkesin kullanabileceği basit bir çözümdür. Gözlere yakın yerleştirilen gölgelikler sayesinde kafanızı 3-5 derece gibi az bir açıyla oynatarak yolun karşı tarafını karartabiliyorsunuz.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder