15 Ağustos 2015 Cumartesi

Evimde Yeseren Dusler:Evde küçük çaplı meyve sebze yetiştirmek

Geri dönüşüm sevginizi verimli ve çevre dostu bir biçimde hayata geçirmenin yollarını mı arıyorsunuz? Petomato isimli yeni ürün, evde meyve sebze yetiştirmek isteyen kişilerin kişilerin plastik şişeleri hiprodonik mikro bahçelere dönüştürmesine fırsat veriyor. İçine tohum yerleştirilen Petomato şişe kapaklarını atmayı düşündüğünüz plastik şişelerin üzerine yerleştiriyorsunuz.

evde-meyve-sebze-yetistirmekGüneşli bir yere yerleştirilen içi tohumla dolu Petomato kapaklar, herhangi bir alana ihtiyaç duymadan kendi  meyve ve sebzelerini yetiştirmek isteyenlere harika bir alternatif sunuyor. Petomato kitleri sayesinde domateslerden fesleğenlere acı biberlerden çileklere kadar her şeyi yetiştirebilirsiniz.

Bitki yetiştirmekten anlamayan herkes için bu hidroponik yetiştirme süreci oldukça kolay olacaktır. Plastik şişenin kapağını çıkardıktan sonra şişeyi suyla doldurun ve Petomato filtre başlığını şişenin üstüne geçirin. Filtrenin üstüne üç beş tohum koyun ve üstünü kumla örtün. Polenleşmenin de yardımıyla tohumlar 7-10 içinde çimlenmeye başlayacaktır.

Henüz ülkemizde bulunmayan bu girişimcilik ürünü cesur girişimciler tarafından harika bir yatırım fırsatına dönüştürülebilir.

Tohumlarla birlikte sadece 15 dolara satılan ürünün distribütörlüğünü alarak ülkemizde pazarlamak isteyenler olabilir. Bu konuda detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 
 

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder