26 Ağustos 2015 Çarşamba

Soğutucu

Ryan Grepper'ın kitle fonlaması sitesi Kickstarter aracılığıyla finansman kampanyası başlattığı "Coolest Cooler" isimli ürünü tüm zamanların en fazla para yatırılan projesi oldu.

Coolest Cooler'ın pille çalışan blender'ı, su geçirmez Bluetooth hoparlörü, çatal bıçak ve tabaklar için entegre edilmiş deposu, USB şarj aleti, şişe açacağı, kesme tahtası ve daha bir sürü özelliği var.

Kısacası pikniğe çıktığınızda ihtiyaç duyacağınız her şey Coolest Cooler'da var ve bu muhteşem ürün Kickstarter'da büyük bir patlamaya neden oldu.

Grepper 50,000 dolarlık finansman hedefine kısa sürede ulaştı ve ilk dört günde 3,2 milyon dolar toplamayı başardı. Coolest Cooler, 7 milyon dolara yakın para kazandı.

Kicktraq'ın tahminlerine göre Grepper'ın projesi 29 ağustosa kadar ( kampanyanın son günü ) 21,6 milyon dolara kadar para toplayacak.

Kickstarter'da Coolest Cooler'dan daha fazla para toplayan sadece iki proje var. Akıllı saat Pebble Mayıs 2012'de 10,2 milyon dolar ve Android tabanlı video oyun konsolu Ouya Ağustos 2012'de 8,5 milyon dolar topladı.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder