22 Ağustos 2015 Cumartesi

ekmek kızartma makinesi

 Süreç şöyle işliyor. Eğlenceli veya beklenmeyen bir şeyler oluyor. Birileri bir şaka yapıyor ve herkes gülüyor. Binlerce tuhaf şaka yapılıyor. Sonunda en uç noktaya ulaşılıyor ve birileri bu tuhaf şakalardan para kazanmaya çalışıyor.

Başka bir ifadeyle kızarmış ekmeklerinizin üzerine resimler koymasını istediğiniz bir ekmek kızartma makinesi almak istiyorsanız artık bunu yapabilirsiniz. Vermont Novelty Toaster Corporation geleneksel ve sipariş üzerine yapılan tost makinelerinden satıyor. Şirkete yüzünüzün resmini, ilham verici bir sabah mesajı veya tost yapma tarifi gönderiyorsunuz. Firma metal bir plaka üzerine istediğiniz fotoğrafı işliyor ve metal plakayı ekmek kızartma makinesinin içerisine yerleştiriliyor. Daha sonra da size gönderiyor.


Değerlendirebileceğiniz bir sürü fotoğrafınız vardır. Aralarından bir tanesini seçin ve bu ekmek kızartma makinesinden alın. Burada ki kısıtlayıcı nokta yalnızca bir tane fotoğrafın seçiliyor olması. Bu büyük bir karardır çünkü yapacağınız her ekmek dilimini üzerinde aynı fotoğraf olacak. E 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder