15 Ağustos 2015 Cumartesi

Bankacılıkta Yeni Bir Fikir:Müşterilerine hem para hem sağlık hemde zenginlik sunmak

Yaratıcı pazarlama fikirleri şaşırtmaya ve kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Rusya'daki Alfa-Bank spor yapan müşterileri için yıllık %6'lık en yüksek faizi oranını veren yeni bir hesap yarattı.

Toplumun daha fit ve daha sağlıklı olması için tasarlanan sayısız girişim vardır. Ancak mali teşvik sunan bu yeni girişim, bunlar arasında en etkili olduğunu kanıtlamıştır.

Alfa-Bank'ın fitness hesabından ve yıllık %6'lık yüksek faiz oranı avantajlarından faydalanacak kullanıcıların öncelikle Jawbone, RunKeeper veya Fitbit fitness takip cihazlarını bankayla senkronize etmeleri gerekiyor. Daha sonra Activity™ yazılımını kullanarak aktivitelerinin değerine karar veriyorlar. Kullanıcılar fitness tasarruf hesaplarının kabarması için koştukları veya yürüdükleri her adımı veya metreyi seçebiliyorlar. Esas itibariyle kullanıcılar ne kadar çok yürürse, ter dökerse ve egzersiz yaparsa o kadar çok para biriktiriyor.
Moskova merkezli reklam ve pazarlama ajansı 42 Agency tarafından geliştirilen fikir beta kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiştir. Para ve sağlık arasında bağlantı kurmak sizce de dahiyane bir fikir değil mi?
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder