22 Ağustos 2015 Cumartesi

Başarının sırrı

Adımlar

1 – Unutmayın ki ne düşünürsek onu yaşarız

Bu gerçeği bir kere daha yavaşça okuyun ve yankılanmasına müsaade edin. Hayaller kurarak hayatınızı her şekilde değiştirebilirsiniz.

2 – Aklınızın ailenizden, öğretmenlerinizden ve arkadaşlarınızdan gördükleriniz ve duyduklarınızla değişime uğradığının farkında olun

Onlarda etraflarında ne görüyorlarsa ona göre hareket ederler.

3 – Düşündüklerinizi yazın

Ertesi gün düzeltin. Bunu yapmanızın bir nedeni var ve bu nedende aklınız.

Özgürce ve tutkuyla yazmak istiyorsanız o zaman öyle yapın.

Saati ayarlayın ve on beş dakika sonra durun.

Yazdıklarınızı bir kenara bırakın ve ertesi gün düzeltin. Yazdıklarınız harika olacaktır ve bir nehir gibi akıp gidecektir.

4 – Hayatınızı değiştirmek için düşüncelerinizi kullanın

Her sabah kalkıp, işe gidip, eve gelip, televizyon izleyip veya internete girip arkasından da yatmaya mı gidiyorsunuz? Her gün aynı şeyleri mi tekrar ediyorsunuz? Ne düşünürsek onu yaşarız. Değişiklik yapmayı deneyin.

5 – Maraton koşan insanları düşünün

Haftalarca ve aylarca antrenman yapıyorlar ve hedeflerine ulaşmaya odaklanıyorlar. Başarısız olurlarsa diğer insanları suçlamıyorlar ve çaba göstermeye devam ediyorlar.

Bizler başka insanların değil kendi kaderimizi seçeriz. Evet bizler. Bulunduğunuz nokta olmak istediğiniz noktadır. Bu başkasının suçu değildir ve büyük ihtimalle sizinde suçunuz değildir. Bu %99'umuzun şartlandığı ancak bir anda değiştirebileceğimiz bir şeydir.

İpuçları

Küçük bir hedef seçin ve bu hedefi yazın. Kağıdı görebileceğiniz bir yere asın. Yazmaya devam edin ve yazdıklarınızı cüzdanınızda veya çantanızda taşıyın. Her gördüğünüzde yeninden okuyun.

Uyarılar

Bu makaleyi okuduysanız ve hiçbir şey yapmayacaksanız hiçbir şeyi değiştiremezsiniz.

İhtiyacınız olanlar

Bir parça kağıt ve kalem

Yukarıda yazanları uygulayabilmek için kararlılık

Sabır ve odaklanma
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder