22 Ağustos 2015 Cumartesi

Yaratıcı Online İş

Madame Choup

"Moda mutfağa girerse"

Ne satıyorlar: Madame Choup 1950'li yılların eşsiz mutfak önlüklerinden satıyor. Mutfak önlükleri zamansız bir üründür yani sadece trend değillerdir. Ekip farklı ve benzersiz bir açıdan bakarak kadınların giymekten hoşlanacağı önlükler yarattı. Madame Choup 8,000 Facebook fanı olan ödüllü bir sitedir.

Madame-Choup

Draw me a Song

"Müzik ve görsel sanatlar arasındaki füzyon"

Ne satıyorlar: Draw Me a Song müzik endüstrisindeki en popüler şarkı sözlerinin bazılarının renkli ve orijinal illüstrasyonlarını satıyor. 2011 yılında düzenlenen yarışmada Deutsche Bank Yaratıcılık Ödülü'nü kazanmışlardır ve 2012 yılının şubat ayında düzenlenen MIT İş Planı Yarışması'nda yarı finalist olmuşlardır.

Draw-me-a- Song

The Phobia Shop

"Korkularınıza gülün ve korkularınızı kabullenin"

Ne satıyorlar: Phobia Shop, üzerinde en büyük korkularınızın yer aldığı orijinal tişörtler tasarlıyor ve satıyor. Her insanın fobileri vardır. Bu online mağazanın amacı da insanların korkularına gülmesini ve onlarla eğlenmesini sağlamaktır. Bu konsept Power Capote tarafından geliştirilmiştir.  Power Capote bu tarz ürünler için büyük bir pazar olduğunu fark etmiştir ve dünyanın bu güldüren ve eğlendiren tişörtleri kullanacağına inanmıştır.

The-Phobia-Shop

Eatingtools

"Ye. Pişir. Keşfet."

Ne satıyorlar: Brooklyn merkezli Eatingtools yiyecek seven vizyonerlere en kaliteli yiyecekleri ve pişirme araçlarını satan online bir mağazadır. Ürünlerin birçoğu el yapımıdır. Bazıları türünün tek örneği ürünlerdir ve diğerleri de dünyanın en iyi üretim şirketlerinden sağlanmaktadır.

Eatingtools

My Little Party

"En güzel partiniz"

Ne satıyorlar: My Little Party fazladan şenlik havası katmak için orijinal ve havalı parti ürünleri satıyor. İspanya merkezli mağaza dekorasyon ürünlerinden mutfak takımlarına kadar bir sürü eşsiz ürün satıyor ve ürünlerini Amerika, İngiltere ve Avustralya'dan getirtiyor. My Little Party konsepti Elle, Marie Clair ve Vogue dergilerinde yayınlanmıştır.

My-Little-Party 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder