27 Temmuz 2015 Pazartesi

Midyedeki İnci

Daha önce sizlerle yüzlerce iş fikrinden ve benzersir fırsatlardan bahsettik. Eğer elinizde sizi heyecanlandıran harika bir iş fikri varsa yeni iş kurmak bir tür maceraya dönüşmektedir.

Gelecekte kazanacağınız başarıları ve iş fikrinizin sayesinde zirveye tırmanışınızı düşünmek bile büyük haz vermektedir. Kendi işinizin sahibi olmak istiyor ve ilham verici iş fikirleri arıyorsanız bu yazımız sizler için.

İşte sizlere 3 adet süper iş fikri:

 

 

I Do Now I Don't

I Do Now I Don't'un kurucusu Josh Opperman bir gün işten eve geldiğinde nişanlısının gittiğini fark etti ve almak için çok çalıştığı pırlanta yüzüğü sehpanın üzerinde durduğunu gördü. Yüzüğü tekrar satmak amacıyla kuyumcuya gitti. Kuyumcu son derece düşük bir fiyat verdiğinde adeta deliye döndü ve bir iş kurmaya karar verdi. I Do Now I Don't kullanılmış nişan yüzükleri, evlilik yüzükleri, kıyafetler ve mücevherler alıp satabileceğiniz online bir işletmedir.

 

Gas Buddy

Piyasadaki en düşük benzin fiyatını mı bulmak istiyorsunuz? Tıpkı diğer insanlar gibi. Bu internet sitesi 2000 yılının haziran ayında açıldı ve 2009 yılında mobil uygulamalarını piyasaya sürdüler. Uygulama 6 milyondan fazla insan tarafından indirildi. Ne diyebiliriz ki insanlar benzinden tasarruf etmek istiyor.

 

Rent a Coop

Size taze yumurtalar verecek tavuklarınızın olmasını hiç istediniz mi? Rent a Coop size tavukları getiriyor ve tavukları yetiştirmeniz için bilmeniz gereken her şeyi size öğretiyor. Dört haftalık kiralamanın sonunda tavukları alabilirsiniz veya kira ücretini ödeyerek tavukları geri verebilirsiniz.

Yukarıdaki işler süper fikirlerdir. Normal olan her insan bir ihtiyacı görebilir ve girişimci olabilir. Sizde bir şeylerden ilham alıp bir problemi çözerek para kazanabilirsiniz. Başarılı işlerin çoğu girişimcilerin kendi hayatlarındaki bir probleme çözüm bulmalarıyla başlamıştır.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder