18 Temmuz 2015 Cumartesi

Home Ofis: Evde Para Kazanmanın Alternatifleri

Ev hanımlarından öğrencilere, çalışanlardan emeklilere kadar hemen hemen herkes evde para kazanabilir. Çünkü çağımızda evden çalışarak gelir elde edebileceğiniz birbirinden güzel iş imkanları bulunmaktadır.

Evden para kazanmanın bir sürü yolu olmasına karşın bunlar arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu yazımızda sizler için seçtiğimiz en güzel evde para kazanma yollarından bahsedeceğiz. Evde para kazanma konusunda ciddiyseniz bu yazımız  size yeni bir hayatın kapılarını aralayabilir.

"Evde nasıl para kazanabilirim?" diyenler için en güzel para kazanma yolları şöyle:

 

1- Freelance yazarlık yaparak para kazanmak

Sadece yazı yazarak para kazanabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Sözcüklerle aranız iyiyse, akıcı cümleler kurabiliyorsanız yazı yazarak kelime başına para kazanmanız mümkün. Yazı yazarak para kazanabileceğiniz birçok iş fırsatı bulunmakta. Bu konuda detaylı bilgi almak için tıklayınız.

 

2- Youtube ile para kazanmak

YouTube aracılığıyla para kazanan birçok insan var. Popüler başlıklarla ilgili videolar gönderip bu videoların tanıtımını yapabilirsiniz. Bir süre sonra videolarınız popüler olur ve YouTube ortaklık programına başvurabilirsiniz. Bu program sayesinde videolarınıza aniden beliren reklamlardan ( pop up ) alabilir ve para kazanabilirsiniz. Bazı insanlar görüşlerini yazmak yerine ürünlerle ilgili görüşlerini YouTube video formatıyla sunarak para kazanırlar. Youtube'dan nasıl para kazanılır öğrenmek için tıklayınız.

 

3- İnternet sitesi – blog tasarımı

HTML ve tasarım konusunda bilgiliyseniz veya kısa sürede öğrenebilirseniz blog şablonları, arka planları, üstbilgiler, internet butonları ve bunlara benzer şeyler tasarlayabilirsiniz. Nasıl yapılacağını biliyorsanız bu tür şeyleri geliştirmek ve yüklemek oldukça kolaydır. Kendi kendinize öğrenebileceğiniz bir sürü eğitim videoları vardır. Portfolyonuzu hazırlarken müşterilere ucuz fiyatlar verin. Bloglar popüler hale geldiğinden beri bu tür işlere olan talep de artmıştır.

 

4- Drop shipping

Drop shipping birçok insan tarafından özellikle de eBay üzerinden yapılmaktadır. Drop shipping satıcının ürünleri stoklamadan satışa sunduğu iş modelidir. Satıcı bu sistemde, alıcıları bulur, ürünün postalanacağı adresi ve ürün bedelini müşteriden alır, ürünün ücretini ve postalanacağı adresi ise doğrudan tedarikçisine gönderir. Satıcının birim kazancı ise ürünü satın aldığı fiyat ile sattığı fiyat arasındaki farktır. Tedarikçilerden örnek ürünler ve aynı zamanda kataloglar ve broşürler isteyebilirsiniz.

 

5- Çocuk bakıcılığı

Bu işi kurmanız zaman alır. Bakacağınız çocuk sayısı ve çocukların güvenliği için evin düzenlenmesi gibi konularda yasal kısıtlamalar vardır. İlgili resmi kurumlara başvurarak yasal düzenlemeler hakkında bilgi alın. Bağlı bulunduğunuz belediyenin internet sayfasına girerek başvuru formlarına ulaşın. Gerekli belgeleri ilgili kurumlardan aldıktan sonra belediyeye başvuru formunuzla müracaat edin. İşletmenizi başarılı bir şekilde yönetmek istiyorsanız gerekli olan ruhsat ve izinleri almanız gerekir. Evde çocuk bakarak nasıl para kazanılacağı konusunda daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.

 

6- Ütü yaparak para kazanmak

Geceleri televizyonun karşısında veya çocuklar şekerleme yaparken ütü yapabilirsiniz. İyi bir ütüye, ütü masasına, askılara ve ütü kolasına ihtiyacınız olacaktır. Müşterilerden ütülenecek olan kıyafetleri alın ve belirlenen zamanda teslim edin. Facebook'ta reklam verin, arkadaşlarınıza ve ailenize e-mail atın veya dükkanlara ilanlarınızı asın. Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

 

7- Terzilik yaparak para kazanmak

Dikiş dikmeyi biliyorsanız evinizden terzilik yapabilirsiniz. Müşteriler size düzeltilmesi gereken kıyafetleri getirirler, işiniz bittikten sonra da sizden alırlar. Dikiş makineniz varsa başka ekipmana ihtiyacınız olmayacaktır.

 

8- Pansiyonerlik

Pansiyoner alarak veya öğrenci değişim programlarıyla ülkemize gelen öğrencileri evinizde ağırlayarak para kazanabilirsiniz.

 

9- Yapın ve satın… Sabunlar, mumlar, losyonlar, kartlar vb.

Becerikli bir insansanız online olarak malzeme siparişi verip istediğiniz ürünleri yapabilir ve sonrasında bitmiş olan ürünleri online olarak eBay, Etsy ve gittigidiyor gibi sitelerde satışa çıkarabilirsiniz. Evden satılacak ürünler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

 

10- Online anketler ile para kazanmak

Online anketler sizi zengin etmeyebilir ancak az miktarda da olsa para ve hediye kuponu kazanmanızı sağlar. İnternet üzerinden online anket yapan siteleri araştırın. Profil bilgilerinizi doldurarak bu sitelere üye olun. Bu siteler ancak ellerinde sizin için uygun anketler olduğunda e-mail gönderirler ve anketleri yaptıktan sonra ödemenizi hızlıca yaparlar. Bu evde iş imkanı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

 

11- Blog yazarak para kazanmak

Blog yazmak kolay değildir ancak kolay para kazandırır. Güzel bir blog açmalı, düzenli olarak yazı yazmalı ve blogunuzun tanıtımını yapmalısınız. Blogunuzu ne kadar çok insan ziyaret ederse reklam ve sponsorluk faaliyetlerinden o kadar çok para kazanırsınız. İlginizi çeken ürünleri deneyebilir ve sonrasında ürünlerle ilgili görüşlerinizi yazabilirsiniz. Blog yazmak kolay bir iş değildir özellikle de başlangıç aşamasında. Ancak düzeni sağladıktan sonra takipçi sayınız artar ve daha az gayret gerektirir. Bu evde iş imkanı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

 

12- E-kitap yazarak para kazanmak

E-kitaplar gerçek kitaplardan daha popüler hale gelmeye başlamıştır. Amazon aracılığıyla kişisel yayıncılık yaparak e-kitap satan bir sürü insan vardır. Diğerleri kendi blogları aracılığıyla tanıtımlarını yaparlar. İlginizi çeken bir konu bulun ve bunun hakkında yazın. E-kitaplar bilgilendirici olmak zorunda değildir. Fantastik, bilim kurgu veya drama türünde yazabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

 

15- Satış ortaklığı ile para kazanmak

Kendinizi, ürünlerinizi, affiliate marketing (satış ortaklığı) yaptığınız ürünleri tanıtabileceğiniz tamamen ücretsiz hazır bloglar bulunmaktadır. Hiçbir tasarım bilginiz olmaksızın güzel ve okunaklı bir web sayfası hazırlayabilir, fikirlerinizi ve görüşlerinizi ya da beğendiğiniz bir şeyleri ücretsiz olarak dünya ile paylaşabilirsiniz. Hoşlandığınız bir konu hakkında makale yazmak gibi bir şey. Affiliate linkleri paylaşarak para kazanabilirsiniz. Bu para kazanma yolu hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

 

Evden yapılacak işlerle ilgili birkaç ipucu

Sosyal ağlar ürünlerinizi veya hizmetlerinizi göstermenin en iyi yollarından biridir.
Bir şeyler satmak istiyorsanız ancak postalayamıyorsanız kargo şirketlerini araştırın. Kargo şirketleri ile temas kurun ve fiyatlar konusunda anlaşma yapmaya çalışın.
Yapmaktan hoşlandığınız ve başarılı olduğunuz konular hakkında düşünün. Herhangi bir işe başlamadan önce yasal kısıtlamaları kontrol ettiğinizden emin olun.


 

Evde internetten para kazanma yolları

Eğer teknoloji ve internet ile aranız iyiyse evinizde internetten para kazanabileceğiniz birçok iş imkanı mevcut. Bu konuda daha önce kaleme aldığımız yazıyı incelemek için TIKLAYINIZ.

 

Ev hanımlarına özel para kazanma yolları

Evde para kazanmak isteyen ev hanımlarına özel hazırlardığımız yazıyı incelemek için TIKLAYINIZ.

"Evde nasıl para kazanılır?" sorusuna cevap arayanlar için en kazançlı evde iş imkanlarını ve evde para kazandıran en makul işleri araştırmaya devam edeceğiz. Sevgi ve para ile kalın.

Evde para kazanma konusunda daha fazla bilgi almak için tıklayınız.
 
 

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder