27 Temmuz 2015 Pazartesi

Bir Fikrim Geldi

Armorteria

Çocuklar gittikleri her yerde mikroplara maruz kalırlar. Ancak çocukların mikroplara en fazla maruz kaldığı yerler okullardır. Öğretmen ve baba Gregory Francois karısıyla bir takım kurarak sağlık bilinciyle hareket eden Armorteria'yı kurdu. Armorteria Halo Sani-Cuffs adlı ürünüyle çocuklara sağlık ve kişisel hijyeni öğretiyor. Bu renkli ve tarz sahibi bileklik sayesinde çocuklar düğmeyi ileri iterek ellerini sterilize edebiliyorlar.

 

 

Canceled Weddings/I Do Now I Don't

Muhteşem ikili Canceled Weddings ve I Do Now I Don't iptal edilmiş etkinlik sözleşmelerini yeninden satma konusunda uzmanlaşmıştır. Ortaklık kuran bu iki firma birbiriyle uyum sağlayamayan çiftlere yardımcı oluyor. İster bozulan bir nişan olsun ister evlilik stresinden kaçan birileri olsun fark etmez. Düğünlerini iptal eden çiftler maddi kayıplarını tazmin etmek için bu firmanın hizmetlerinden faydalanabiliyor.

 

Clothing Arts

Gezi meraklısı Adam Rapp Çin'in eski başkenti Xian'i ziyaret ettiğinde bir grup yankesici tarafından soyulmaktan son anda kurtuldu. Bu deneyimden sonra şık ve değerli eşyalarını koruyabileceği bir pantolon tasarladı. Clothing Arts adlı firması aracılığıyla Pick-Pocket Proof Pants üretti. Kesiklere dayanıklı naylon pantolonlarda çok sayıda düğme ve fermuar var. Bu sayede pasaport, cüzdan ve seyahat esansında yanınızda taşımanız gereken diğer önemli bütün eşyalarınızı koruyabiliyorsunuz.

 

Dirtball Fashion

Kurnaz bir firma arazilerden topladığı sayısız plastik su şişesini erkek kıyafetine dönüştürüyor. Dirtball Fashion'ın %100 geri dönüştürülmüş kıyafetleri ve şapkaları baştan aşağı eritilmiş su şişeleri ve koton atıklardan yapılıyor. Çevre dostu firma geri dönüştürülmüş kıyafetlerine ek olarak "Dirt Short" adını verdiği yeni mayolarda üretmeye başlamıştır.

 

Earth Starter

Bu başarı hikayesi Earth Starter'ın kurucularının bir iş yarışmasında 50,000 dolar kazanmasıyla başladı. Bu para firmanın hakim ürünü olan Nourishmat'ı tasarlamak ve üretmek için yeterliydi. Ancak Earth Starter kitle fonlamasından faydalandı ve bahçıvanlık aletini ulusal kitleye sundu. Dikim matı ve tohum keseleri sayesinde kendi bitkilerinizi büyütebilirsiniz. Bu ürünle pratik küçük bir bahçeye sahip olabiliyorsunuz. Uygun bir toprak alana serip sulama yapmanız yeterli. Aşağıdaki video ürünün kullanımını bize anlatmakta:


Healthy mama

Rachel Katz Galatt ilk hamileliği sırasında ilaç tedavileri ile ilgili internette kafa karıştırıcı bir sürü bilgi olduğunu fark etti. Yaşadığı hayal kırıklığından sonra hamilelerin ortak sorunlarına çözüm olacak doğal reçetesiz tedavileri piyasaya sürmeye karar verdi. Katz Galatt'ın markası healthy mama Maternal Science, Inc.da adlı firmanın bir parçası ve reçetesiz ilaç tedavileriyle hamile ve süt veren annelere yardımcı olmayı amaçlıyor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder