25 Temmuz 2015 Cumartesi

Asistan: Hatırlatma Yüzüğü

Eğer evlilik yıldönümünüzü unutmamak için cihazınıza hatırlatmalar kurmaktan yorulduysanız, rahatlayın, çünkü işler sizin için çok daha kolay hale gelecek. Hatırlatma yüzüğü alyans konsepti özel gününüze 24 saat kala ısınarak eşinize güzel bir sürpriz hazırlayıp büyük günü kutlamanız için size zamanın geldiğini bildirecektir.

Evlilik yıldönümünüzü hiç hatırlayamadığınız için kendinize kızgın mısınız? Bir kere olsa da partneriniz için bu önemli günde güzel bir şey yapmak istemez miydiniz?

Öyleyse çok şanlısınız, çünkü Alaska Mücevherat'tan yeni hatırlatma yüzüğü sayesinde ancak Alzheimer'den muzdarip olmanız lazım ki büyük günü unutabilesiniz. Kullanışlı ve sıradan bir alyans görünümünde olan yüzük, evlilik yıldönümünüze bir gün kala 48 derece sıcaklığa kadar ısınabilen hot spot teknolojisiyle donatılmıştır. Bu özellik sayesinde yüzüğü takanlar için yaklaşan özel günü göz ardı etmek imkânsız kılınmaktadır. Yaratıcı cihaz saat başı her 10 saniyede bir yükselen sıcaklık artışıyla en yüksek seviyesine çıkarak size özel günlerin yaklaştığını haber verecektir.

Bu ürünün yaratıcıları ''hatırlatma yüzüğünün elinizin sıcaklığından elektrik üretip, pili dolu tutarak mikro-chip saatini sürekli olarak çalışır halde tutmayı'' hedeflemişledir. Hatırlatma yüzüğü elinizin ısısını elektriğe dönüştürebilen mikro-chiplerin şarj ettiği bir saat ile donatılmıştır. Dolayısıyla hiçbir zaman şarj bitme sorunu olmayacaktır.

Hatırlatma yüzüğü şu anda gelişim aşamasında olduğundan bir süre daha unutmaya meyilli olan hafızanıza güvenmek zorundasınız. Ayrıca bu ürünün tasarımcılarına göre yüzük mücevher mağazalarında satışa sunulduğunda, erkekler için 10-13 arası bedenlerinde 14 karat beyaz ve sarı altın şeklinde 760 dolar gibi bir ücretle bulunabilecektir.Sipariş ederken evlilik yıldönümünüzü belirtmeniz yeterlidir, geriye görevlilerin yüzüğünüze bu tarihleri programlaması kalmaktadır.

Bu harika ürün cesur girişimciler tarafından güzel bir yatırım fırsatına dönüştürülebilir. Ürün hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.
 
 

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder