9 Eylül 2015 Çarşamba

Psikolojik terapi taksileri

Taxi Stockholm, kış depresyonundan muzdarip olan müşterilerine terapi seansı sunuyor.

Taxi Stockholm'un geliştirdiği ve turistlerin İsveç'in en popüler noktalarıyla ilgili fikir sahibi olmalarına yardımcı olan Taxi Trails isimli uygulamasından daha önce bahsetmiştik. Şirket bugünlerde yeni bir hizmete imza attı ve kış depresyonundan muzdarip olan müşterilerine sunduğu terapi seansıyla geri döndü.

TheLocal.se'e göre şirket düzenlediği bir anket sonucunda müşterilerin birçoğunun taksiyle yapılan yolculukları terapi olarak gördüklerini tespit etti. A noktasından B noktasına yolculuk yaparken taksi sürücüleriyle sohbet etmekten keyif alan müşterilerinden ilham alan şirket nitelikli birkaç psikolog ile anlaştı.

10 dakikalık veya 1 saatlik yolculuk yapan yolcular, hayatlarındaki herhangi bir sorunla ilgili tavsiyeler sunan bu hizmetten faydalanabiliyor. Girişim projesinde yer alan Mia Fahlén isimli bir terapist projeyle ilgili şunu söylemiştir: "İnsanların birçoğu yalnız. Stockholm'de tek başına olan bir sürü insan var."

Geleneksel terapi seanslarının maliyetini düşünecek olursak bu kampanya birçok insanı Taxi Stockholm'u kullanmaya ve derdini anlatmaya teşvik edecek. Şu bir gerçek ki bu girişim projesinin bir diğer amacı da Uber gibi taksi hizmetleriyle rekabet etmek.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder