9 Eylül 2015 Çarşamba

Mobil Otel

Sonuçta her gün tatile gitmediğimiz için tatile giderken yolculuğumuzun her yönden mükemmel olmasını isteriz ve seçici davranırız. Tatil paketlerine olan ilgi azalmaya başladığından kişiselleştirilmiş tatil programları ön plana çıkmaya başladı. Geçmişte buna benzer iş fikirleriyle karşılaşmıştık. Örneğin İngiliz otel zinciri Whitbread misafirlerin otele giriş yapmadan önce kalacakları odayı kişiselleştirmelerine izin veriyor. Bu iş fikrini birkaç adım öteye götüren Scandic To Go müşterinin seçtiği herhangi bir yere pop-up bir otel odası gönderiyor.

Bu hizmette bir yer seçmenize ve bu yerin yakınlarında bir otel bulmaya çalışmanıza gerek yok çünkü otel odanız ayağınıza geliyor. Nordic konaklama zinciri iki odası, tuvaleti ve seçilen yerin manzarasını izlemek için teras alanı olan 18m2'lik özel bir mobil otel odası inşa etti. Misafirler ücretsiz wifi, temiz havlu, tuvalet malzemeleri ve aynı zamanda kahvaltı hizmetlerinden faydalanabiliyor.

mobil-otel-1

Bu mobil otel şu zamana kadar Stockholm merkezine, Güney İsveç'teki bir plaja ve Finlandiya'daki bir göl kenarına yerleştirildi. Tabi ki yer konusuyla ilgili belirli kısıtlamalarda var. Mobil oteli bir dağın zirvesine veya otobanın ortasına yerleştirmek isteyen müşterilerin istekleri reddediliyor. 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder