4 Ekim 2015 Pazar

Yenilikçi Ürünler

Yenilikçi ürün 1: Slice

en-iyi-Kickstarter-projeleri-10

Medya oynatıcılar günlük eğlence ihtiyaçlarımızın önemli bir bölümü haline gelmiştir. Slice, televizyon dolabında dikkat çekmeyen kullanımı kolay bir medya oynatıcıdır. XBMC isimli medya oynatıcı yazılımını kullanıyor ve kullanımı kolay kumanda özelliği sunuyor. Bu bütün favori içeriklerinizi izlemenin en zahmetsiz yoludur. Aynı zamanda AirPlay desteği de sunuyor.



 

Yenilikçi ürün 2: Turn Signal Gloves

en-iyi-Kickstarter-projeleri-9

Zackees'in Turn Signal Gloves'u bisiklete binmeyi ve sinyal vermeyi hiç olmadığı kadar güvenli hale getiriyor. Iron Man'ın giydiklerine benzeyen bu eldivenler bisiklete binerken hangi yöne döneceğinizi parlayarak gösteriyor. Ayrıca ellerinizi bisiklet gidonundan çekmenize de gerek kalmıyor ki bu da oldukça güvenli bir şey. Bu da iş fikrinin neden bu kadar başarılı olduğunu açıklıyor.



 

Yenilikçi ürün 3: Sammy Screamer



Listedeki en şirin iş fikirlerinden biri olan Sammy Screamer, hareket sensörlü bir alarmdır. Bunu bir sürü ses ve aynı zamanda telefonunuzdaki bildirimle yapıyor. Küçük ve kullanışlı olması daha ağır alarma sistemlerindense bu tür özgün cihazları daha ideal yapıyor. Cihazı yerleştirdiğiniz cisim hareket ettiği anda telefonunuza bildirim geliyor.

 

Yenilikçi ürün 4: Kolibree



Diş çürüklerine karşı savaşmanıza yardımcı olan Kolibree akıllı telefona bağlanan dünyanın ilk elektrikli diş fırçasıdır. Diş fırçalama alışkanlıklarını gerçek zamanlı olarak takip ediyor ve sizi motive etmek için oyunlar ve skor sunuyor. Hepimiz zaman zaman kötü alışkanlıklar ediniriz ve Kolibree herhangi bir problemin ortaya çıkmasını beklemeden kaçırdığınız alanı bilmenizi sağlıyor. Bulguları diş hekiminizle bile paylaşabilirsiniz. Böylesine bir kolaylık Mayıs sonunda kampanyanın neden başarıya ulaştığını gösteriyor.

 

Yenilikçi ürün 5: CommsBadge



Bu biçimsiz Bluetooth kulaklığı kıyafetlerinize takabiliyor ve ellerinizi kullanmadan iletişim kurabiliyorsunuz.  Titreşim ve özelleştirilebilir sesli mesaj özelliği ile kullanması çok kolay.

 

Yenilikçi ürün 6: Powerlace



Geleceğe Dönüş 2'deki ( Back to the Future 2 ) uçan kaykayları ve kendi kendine bağlanan ayakkabı bağcıklarını hatırlıyor musunuz? Powerlace bağcıkları kendi kendine bağlanan bir ayakkabı. Bu sayede insanlara zaman kazandırıyor, daha az çaba gerektiriyor ve ayrıca sakatlıkları en aza indiriyor. Bu listedeki en yeni iş fikirlerinden biri olduğu için oldukça dikkat çekiyor. Küçükken hepimizin hayalini kurduğu bir teknoloji. Umuyoruz ki Powerlace ayakkabı bağcıklarını bağlama derdinden bizi yakın gelecekte kurtarır. Aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek başarılı iş fikri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

 

Yenilikçi ürün 7: Big Turtle Shell

en-iyi-Kickstarter-projeleri-4

Akıllı telefonlar ve MP3 çalarlar sayesinde müziğimizi yanımızda taşıyabiliyoruz ancak yüksek kalite hoparlörler yanımızda taşımak için çok da kullanışlı değil. Big Turtle Shell isimli hoparlör dayanıklılığı, su geçirmezliği, wireless özelliği ve kolaylığı ile bu ezberi bozuyor. Kullanıcılara 30 feet aralığının üstünde 110 desibellik dupduru ses sunmasının yanında 16 saatlik pil ömrüne sahip. Güçlü bir alet ve mangal yaparken, kamptayken ve hatta havuz partisindeyken müzik dinlemek için ideal. İş fikri hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Yenilikçi ürün 8: Lix 3 boyutlu kalem

en-iyi-Kickstarter-projeleri-3

3 boyutlu baskı teknolojisi çok havalı ve büyük patlama yaşıyor. Lix 3D Pen, aklınızda canlandırdıklarını çizmenizi ve fiziksel bir obje olarak izlemenizi sağlayor. Kulağa bilim kurgu filmlerden fırlamış gibi gelse de gerçekten öyle. İnce telin kızışması için 60 saniye gibi kısa bir süre bekledikten sonra sabit ve bağımsız şeyler çizebiliyorsunuz.



 

Yenilikçi ürün 9: Hexo+



Amatör ve yarı profesyonel film yapımcıları bu teknoloji sayesinde bu aralar çok iyi vakit geçiriyor. HEXO+, GoPro'nuz için kendi kendine uçan bir dronedur. Çekici hava fotoğraflarını kolay bir şekilde yakalamanızı sağlıyor. Kampanya temmuz ayında bitti ve 1.3 milyon dolar gibi bir rakama ulaştı. Hafif olması, 45mph/70kmph'e kadar uçabilme yeteneği,  tamamen otonom olması ve akıllı telefon destekli olması nedeniyle bu başarı hiç de şaşırtıcı değil.

 

Yenilikçi ürün 10: Arist

en-iyi-Kickstarter-projeleri-1

İyi kahve için her zaman daha fazla para ödenebilir. Arist, içecekleri en iyi baristalar kadar iyi hazırlamayı amaçlayan güçlü bir kahve makinesidir. Kasım ayının sonunda 845,139 dolar gibi etkileyici bir rakama ulaşarak iş fikri hedefini aştı. Muhteşem kahveleri, akıllı telefon kullanarak seçilen tariflerle kısa sürede yapan bu kahve makinesine talep şimdiden oldukça yüksek. Gelecekte sabah kahvelerinin tadının daha iyi olacağından hiç şüphemiz yok.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder