4 Ekim 2015 Pazar

Dünyanın dört bir yanına açılan pencere

Dünyanın en büyük metropollerinden birinde yaşıyorsanız manzaranızın güzel olma ihtimali düşüktür. Ancak Atmoph dijital pencere sayesinde, betonarme binaların çirkin görüntüsünü daha fazla izlemek zorunda değilsiniz. Dünyanın dört bir tarafından kaydedilen 4K  çözünürlükteki doğa ve şehir videoları ile dünyanın herhangi bir yerindeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz.

Daha önce sizlere gün ışığı almayan odalar için geliştirilen sahte pencerelerden bahsetmiştik. Atmoph, bu iş fikrine farklı bir boyut kazandırıyor. Aslına bakacak olursanız, Atmoph video oynatmaktan fazlasını yapıyor. Atmoph geçerli saati ve günü, hava durumunu ve arzunuza göre yaklaşan takvim etkinliklerini de gösteriyor. Dahası Atmoph'un meşe, ceviz, siyah ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği olduğundan her odaya uyabiliyor. Görüntüsünün daha iyi olması için güç kablosu fil dişi dokumadan yapıldı.

dijital-pencere-1

Atmoph dijital pencereyi akıllı cihazınız ile senkronize ederek rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Uygulamayı kullanarak istediğiniz manzarayı ve aynı zamanda tarihi ayarlayabiliyorsunuz. Atmoph, bir pasif teknoloji örneğidir ve geleceğin trendinin öncü koludur. 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder