4 Ekim 2015 Pazar

kayıt altına alan cihaz

Myle Tap, kullanıcıların düşüncelerini ve fikirlerini yakalayan ve bunları notlara ve eylemlere dönüştüren sesle çalışan giyilebilir teknoloji ürünüdür.

Beyin günde ortalama olarak 70,000 düşünce üretiyor. Tabii ki bunları çoğu mantıksız ancak iç görülerin ve kararların büyük çoğunluğu ters bir zamanda gelirse sonsuza kadar unutuluyorlar. Sesle çalışan düşünce yakalayıcı Myle Tap, kullanıcıların düşüncelerini ve fikirlerini yakalıyor ve bunları akıllı telefon aracılığıyla kullanılabilir metin ve eyleme dönüştürüyor.

Myle Tap dokunmayla aktifleşen giyilebilir ses kayıt cihazıdır. Bu küçük cihaz kullanıcıların kıyafetlerine takılıyor ve Bluetooth aracılığıyla akıllı telefonla senkronize oluyor. Kullanıcı bir düşüncesini veya fikrini kaydetmek istediğinde cihaza vuruyor ve bilgiyi aktarıyor. Sistem sesli notu kaydediyor, içeriğini analiz ediyor ve uygulamaya gönderiyor. Myle Tap araba kullanmak gibi aktiviteleri engellemeden düşünceleri yakalamak için mevcut bir uygulamayla birlikte çalışıyor. Takvim girişleri, notlar almak, alışveriş listesine bir şeyler eklemek, cep telefonu mesajları göndermek ve internetle iletişim kurmak gibi birçok şeye yardım ediyor.

Myle Tap, kitle fonlaması sitesi Indiegogo aracılığıyla şu anda finansman arayışında. Cihazın ön sipariş bedeli 84 dolar. Bu fiyatın içine Alzheimer Derneğine bağışlanan 10 dolar dahil. 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder