26 Ekim 2016 Çarşamba

Microsoft Windows Defender'ı tercih etmek yerine neden Norton'da kalmalıyım?

Norton en iyi seçenektir
Norton kullandığınızda, size dünyadaki en iyi korumayı sağlayan onlarca yıllık araştırma ve güvenlik uzmanlığının avantajına sahip olursunuz. Symantec'in bir parçası olan Norton, 150'den fazla ülkede dünyadaki en büyük global tehdit bilgileri operasyonlarından birini aralıksız olarak (24x7x365) yürütme konusundaki 20 yıllık deneyiminden yararlanır ve bu, diğer güvenlik yazılımlarına kıyasla Norton'un sizi daha iyi ve daha hızlı korumasına olanak sağlar.
Norton ürünleri aşağıdaki avantajları sağlar:
Çevrimiçi koruma konusunda yıllara dayanan deneyimi sayesinde Norton, güvenlik sektöründeki güvenilir liderlerden biridir ve Windows 10'un daha güvenli olmasını sağlama konusunda benzersiz bir konumdadır
Genel Windows deneyiminizi daha iyi hale getirmek için ek performans özellikleri, bilgisayarınızın Microsoft Windows Defender kullanan bir Windows 10 sisteminden daha hızlı olmasını sağlar
Hem sizin için hem de aygıtlarınız ve en önemli kişisel bilgileriniz ve dosyalarınız için gelişmiş koruma
Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anda size destek olacak teknisyenlere sınırsız erişim. Pek çok bölgede bu destek 7 gün 24 saat mevcuttur. Microsoft bu tür bir destek vermez
Norton, %100 Virüsten Koruma Garantisi vererek bilgisayarınızı koruma altında tutmayı ve gerektiğinde virüsleri temizlemeyi taahhüt eder
Çocuklarınız ve onların aygıtları dahil olmak üzere ailenizin tamamı için çevrimiçi güvenlik ve izleme
Güvenli parola ve kimlik yönetimi
Norton aboneliği; Windows, Mac, iOS ve Android gibi birden fazla platformda kullanılabilir
Sorunlarınızı çözmeye yardımcı olacak özel Norton topluluk forumu
Norton tarafından sağlanıp Windows Defender tarafından sağlanmayan güvenlik teknolojileri
Microsoft Windows Defender dahil olmak üzere belirli aralıklarla arka planda çalışan tarayıcıların çoğu, bilinen zararlı yazılım tehditleri kullanıcının bilgisayarına girdikten sonra bu tehditleri engelleme konusunda yeterli bir performans gösterir. Norton, yeni ve daha önceden görülmemiş kötü amaçlı programları bilgisayarınıza girmeden durdurmak ve bilgi işlem etkinliklerinizin her yönünü gerçek zamanlı olarak proaktif bir şekilde korumak için çalışır. Amacımız, çeşitli gelişmiş teknolojilerden yararlanılan katmanlı yaklaşımımızla müşterilerimize %100 koruma sağlamaktır.
Norton güvenlik ürünlerinde şu tür gelişmiş teknolojiler bulunur:
İzinsiz Girişi Önleme Sistemi (IPS)
Saldırıların sisteminize zararlı yazılım sokma fırsatı bulamadan engellenmesi için şüpheli ağ trafiğini izler.
Proaktif Açıklardan Yararlanma Girişimi Koruması (PEP)
Windows aygıtlarını, Windows uygulamalarındaki veya işletim sisteminin kendisindeki keşfedilmemiş ve yama uygulanmamış deliklerden (veya güvenlik açıklarından) yararlanmaya çalışan "sıfır gün" saldırılarından korur. Bu güvenlik açıkları, siber suçlular tarafından, sizin haberiniz olmadan aygıtınıza zararlı yazılım yerleştirmek amacıyla kullanılır. Orijinal yazılım üreticilerinin bu güvenlik açıklarına yönelik yamalar sunması çoğu zaman haftalar veya aylar alır ve bu zaman zarfında sisteminiz zararlı yazılımlara karşı savunmasız kalır. PEP, bu deliklerden ve arka kapılardan yararlanmaya çalışan zararlı yazılımları engelleyerek aygıtınızın güvenliğini, gizliliğinizi ve önemli kişisel bilgilerinizin güvenliğini daha iyi hale getirir. PEP, imzalara veya güvenlik açıklarından yararlanmalarla ilgili eski bilgilere bağlı değildir; dolayısıyla güvenlik açıklarının ortaya çıktığı ilk günden itibaren bunlarla ilgili gerekeni yapabilir.
Olası tehditlere yönelik emülasyon ve korumalı alan oluşturma
Siber suçlular, zararlı yazılımların tespit edilmesini önlemek için bunları "paketleyerek" (çoğu zaman normal yazılım dosyalarının içine) güvenlik çözümlerini kandırmaya çalışır. Norton, bu siber suçluların hilelerini onlara karşı kullanan yeni bir yüksek performanslı emülatörü çok büyük bir gururla sunmaktadır. Norton Security ürünleri, bilinmeyen ve şüpheli dosyaların kullanıcının aygıtında çalıştırılmasına izin vermeden önce, bu dosyaların nasıl davranacağını görmek için bunları yalıtılmış korumalı bir sanal ortamda çalıştırır ve analiz eder. Bu, dosyanın, sisteme girip kullanıcının aygıtında çok büyük zararlara neden olmadan önce güvenli olup olmadığının belirlenmesine yardımcı olur.
İki yönlü güvenlik duvarı
Güvenli olmadığı belirlenen trafiği engelleyerek yabancıların ev ağınıza erişmesini önler.
Norton AntiSpam
Posta kutunuzu kimliğinizi çalabilecek istenmeyen, tehlikeli ve dolandırıcılık amaçlı e-postalardan korur.
Sosyal ağ koruması
Sosyal ağ tabanlı tehditleri ve dolandırıcılıkları tespit eden ve engelleyen çok yönlü bir çözüm.
Birden fazla tarayıcıyla uyumludur
Koruma teknolojilerimiz hem güvende olmanızı sağlamaya çalışır hem de size istediğiniz web tarayıcısını seçme esnekliği sağlar.
Bulut tabanlı yönetim
Güvenlik aboneliğinizi ve cihazlarınızın her birindeki Norton yazılımını yönetmek için tek bir portal.
Norton Yardım araçları ve kaynakları
Norton, bilgisayarınıza virüs bulaşması halinde size yardımcı olacak özel yardım araçlarına ve kaynaklarına sahiptir.
Norton Power Eraser
Norton Power Eraser, geleneksel virüs taramasının her zaman tespit edemediği tehditleri ortadan kaldırmak için en saldırgan tarama teknolojimizi kullanır, böylece bilgisayarınızı geri alabilirsiniz. Norton Power Eraser, saldırgan bir virüs kaldırma aracı olduğundan güvenli bir programı kaldırmak için işaretleyebilir. Ancak, tarama sonuçlarını istediğiniz zaman geri alabilirsiniz. Ayrıca, Potansiyel Olarak İstenmeyen Programları tespit etmeye ve kaldırmaya yardımcı olabilir. Norton Power Eraser'ı kullanmayla ilgili talimatlar için bkz. öğretici.
Norton Bootable Recovery Tool
Norton Bootable Recovery Tool, DVD ya da USB sürücüde önyüklenebilir kurtarma medyası oluşturmak için kullanabileceğiniz bir ISO görüntüsü olarak gelir. Bu medyayı kullanarak bilgisayarı başlatabilir, tarayabilir ve soruna neden tehditleri kaldırabilirsiniz. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanmayla ilgili talimatlar için bkz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder