9 Temmuz 2016 Cumartesi

Yönetmen Sensin

Bir Mercedes-Benz filminin yönetmeni siz olsaydınız nasıl bir film hayal ederdiniz. Bunu gerçekleştirmek hayal değil! Kurgusu, montajı, müzik seçimiyle Yeni C-Serisi'nin yönetmeni sizsiniz. 

Filminizi hazırlamak için ilk yapmanız gereken apps.facebook.com/yonetmensensin adresine tıklayıp Instagram hesabınızı bağlamak! 

Instagram hesabınızdan uygulamaya aktarılan fotoğraflar içerisinden en karizmatik olduğunu düşündüğünüz 6 fotoğrafınızı seçebilirsiniz. Ardından çıkan ekrandan Yeni C-Serisi'ne ait 3 video seçip, müzik tercihinizi de tamamladığınızda videonuz paylaşılmaya hazır hâle geliyor. Filminizi yayınlamadan önce bir ön izleme gerçekleştirebilir, dilerseniz yeni filmler hazırlayabilirsiniz. "İşte bu yılın filmi olacak!" dediğinizde yayınlayın ve yönetmen siz olun.
Bu şovun, uzaysal konsepti, güçlü çizgisi, renk, kenar ve şekilleri yansıtan canlı görüntüleri ile bir çerçeve çizildi. Burada ilkel beyazların, yalın açıların ve fotoğraf akışındaki projeksiyon yüzlerinin gölgeleri, grafikleri, hareketli görüntüleri tekrar tekrar yansıtıldı. Ziyaretçiler kendilerini paralel bir başka algı yüzeyinin içinde buldu.

#Untamed (temasız) fiziğin, formların ve fotoğrafçılığın inanılmaz etkileşimi, mekânın sınırlarını, caddelerimizde ve hayatlarımızda yepyeni bir ilhamla birlikte yeni algılara açtı.
Zamana meydan okuyan gelenek
Zarafetin kendisi
bilge ve detaylara önem veren yaklaşımının yaşamının her anına yayıldığının bir kanıtı oluyor bu sözler. Bu esnada S 500′ün kendinden emin, vakur ve göz alıcı sadeliğinin Tina C. Sezer'in duruşuyla ne denli benzeştiğini düşünüyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder