9 Temmuz 2016 Cumartesi

Macera Onunla Başlasın: GLA

Şehir ve doğa hayatı artık eskisi kadar birbirinden uzak iki kavram olmaktan çıktı. Genişleyen yaşam alanları eskiden uzak diye tanımlanan doğal ortamlarla iç içe geçmiş durumda. Değişen bu koşullara uygun bir otomobile sahip olmak, hem şehir ve hem de doğa hayatını bir arada yaşamak için önemli bir gereksinim.
Şehirden uzaklaştıkça boş alanlar artıyor, park edilmiş otomobillerin kapladığı yerler yerini yeşilliklere bırakıyor. Şehir merkezleri ise boş alanın neredeyse yok olduğu bir hale bürünüyor. Bu iki koşul farklı dinamikleri bir araya getiriyor. Peki nasıl bir otomobil bize hem şehirden hem de doğadan keyif almayı sağlayabilir? Hem şehir içinde park etme sorunu olmayacak kadar pratik hem de doğada sorunsuzca ilerleyecek bir çekiş sistemine sahip olan bir otomobil…
Bunların hepsi GLA'da buluşuyor. Şehrin kaosunda bile park sorun yaratmıyor, kar yağdığı zaman sizi en dik rampalarda bile yalnız bırakmıyor üstelik doğada istediğiniz yeri keşfetmenizi sağlıyor. Uzun bir alışveriş sonrası, karların kapladığı yolları sıkıntısız bir şekilde kat etmek ve konforunuzdan feragat etmeden mevsimin tadını çıkarmak içinde elinden geleni yapıyor.
Yerden yüksek gövdesi ve opsiyonel 4MATIC çekiş sistemi ve geliştirilen güvenlik sistemleri GLA'nın sıcak ortamında daha da konforlu seyahat etmenizi sağlıyor. Sunduğu geniş iç hacim sayesinde her maceraya hazırlıklı olmanızı sağlayan GLA, doğayı keşfetmek istediğiniz zaman ise opsiyonel olarak sunulan arazi paketiyle her koşula kolay adapte olmanızı sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder