9 Haziran 2015 Salı

Bodrumun En Güzle yerinde Denize Sıfır Sahibinden Villa

MASAJ
SPOR MASAJI

Uzakdogu ve Avrupa masajlarinin klasik yöntemlerinin birlestirilmesi ile olusturulmus,  spor sonrasi vücudun rahatlamasi ve zindelik vermesi için yapilan masaj uygulamasidir.

AYURVEDA MASAJI

Geleneksel Hint ve Nepal tibbinin uzun yasam enerjisine armagini olan Ayurveda terapi,  yeniden yaradilisin sembolüdür. Tüm bedene 35 derece sicakliktaki özel karisim masaj yagi ile masaj yapilir.

GELENEKSEL BALI MASAJI

Geleneksel Asya masaj teknigi, kuvvetli ve emin hareketler ile kas dokusuna derinlemesine yapilan masaj uygulamasidir. Hem bedeni hem zihni rahatlatir.

SHIATSU MASAJI

Terapist basparmaklari, parmaklari ve avuç içiyle bedenin belirli bölgelerine basinç  uygular. Enerjinin bloke oldugu noktalari açmak için vurma, sikma, ovma ve basinç gibi teknikleri kullanarak vücuda zindelik ve rahatlik verir.

AROMATERAPI MASAJI

Uzakdogu´ya özgü yöntemler ve Natural Secret egzotik yaglar kullanilarak ritmik ve hafif  dokunuslarla uygulanan, vücut ve ruh dengenizi saglayan masaj uygulamasi.

REFLEKSOLOJI MASAJI

Kökeni eski Misira kadar dayanan Refleksoloji masaji, sizi stres ve yorgunluktan  arindirarak, vücut agrilarinizdan kurtulmaniz için vücudunuzun kendi iyilesme gücünü harekete geçirir, vücudunuza saglik, denge ve enerjiyi geri getirir.

THAI MASAJI

Yoga vücut esnetme teknigi ile geleneksel Çin akupunktur noktalarina yönelik parmak  baskili masajinin karisimidir. Masaj yagi kullanilmadan uygulanan bu masaj, stres ve gerilimden arindirir. Vücudu canlandirir ve esneklik verir. Beden, zihin ve ruh bütünlügünü saglar.

KLASIK MASAJ

Beden, zihin ve ruh bütünlügünü dengeleyici, uygulanacak manipülasyonlarin sertliginin  masaj yaptiran kisi tarafindan yönlendirilebilecegi, Uzakdogu kökenli bir uygulamadir. Törensel içerigi ve farkli teknikleri ile vücudun ihtiyaci olan dengeyi saglamada çok etkin bir yöntemdir.

RELAX MASAJ

Bu masaj ile vücudu rahatlatan ve tazeleyen teknikler kullanilir. Sinirler rahatlatilir ve iç huzur saglanir. Bastan ayaginiza kadar yapilan hassas ama ayni zamanda derine inen masaj sayesinde gerilimler rahatlatilir ve yepyeni bir yasam sevinci hissedersiniz.

ANTI SELÜLIT MASAJI

Anti – selülit masaji baski teknigiyle, deri alti kan dolasimini iyilestirerek damarlarin çapinin daraltilmasi ve kanin bacaklardan düzenli olarak akmasini saglar. Böylece bozuk kan dolasiminin yeniden düzenlenmesi, hücrelere daha iyi oksijen gitmesi ve toksit maddelerin vücuttan atilmasi desteklenmektedir.

ÇIKOLATA MASAJI

Ciltte peeling etkisi yaparak teni yumusatiyor, pürüzsüzlük saglayarak hücre yenilenmesini aktive ediyor. Çikolata masajinda, beyaz çikolatada bulunan buriti yagi ve E vitamini yaralari iyilestirici özellige sahip. Hücresel dolasimi arttiriyor, kirisikliktan hafifletiyor ve sarkmalari toparliyor. Sütlü çikolatada ise findik yagi ve badem yagi bulunuyor. Uygulamasi da son derece basit olan çikolata masaji rahatlatici bir masajdir.

SICAK TAS MASAJI

Sicak tas masaji su içinde isitilarak bakima hazir hale getirilen siyah renkteki pürüzsüz, yassi ve oldukça sert yapida olan bu taslain sirt, boyun, bel, avuç içi, ayak parmak aralari, karin gibi vücudun belirli noktalarina yerlestirilmesi ile uygulanir.

Özellikle kaslar üzerinde termoterapi etkisi saglayan sicak taslar vasitasi ile vücuda nüfuz eden isi kan dolasimini hizlandirdigindan dolayi, hücrelerin daha fazla oksijen ile temesa geçmesini, bunun sonucunda da metabolizmanin hizlanmasini saglar.

Volkanik taslarla yapilan düzenli bakimlar vücudumuzda sakra adi verilen enerji merkezlerini uyararak bedenimizi negatif enerjiden arindirir, ruh ve beden enerjisini yeniler ve çok ciddi bir sekilde ruhsal, zihinsel ve fiziksel anlamda rahatlama saglar.

LOMI LOMI NUI

Alt kol (kolun dirsek ile bilek arasindaki bölümü) ile uzun, akici ve birbirine bagli masaj hareketleri uygulanir. Dirsek yardimiyla eklemlerin gevsemesi ve ruhun serbest kalmasi saglanir. Derin bir rahatlama hissi uyandiran bir uygulamadir.

MANDARA MASAJI (4 EL)

Adini Bali destanlarindaki sonsuz gençlik saçan Mandara Dagindan alan Mandara Masaji iki terapistin birbirleriyle uyumlu olarak geleneksel Bali masaj tekniklerini uygulamasiyla gerçeklestirilir.

Site içerisinde yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, havuz bar,cafe, çoçuk oyun alanı, site doktoru, spa merkezi, seyir terasları, resturant, 24 saat site güvenliği ve gözetimi, internet, WİFİ, merkezi uydu sistemi ve güvenlik, merkeze ve plajlara site müşterilerine ücretsiz servis aracı,özürlü kolaylığı,müşteri temsilcisi ve size ait danışman,tenis kortu,fitness,yürüyüş parkuru,spor salonu,kütüphane,Türk hamamı, sauna, yaşam boyu öğrenim ve kişisel gelişim merkezi, profesyonel ve uzman site yönetimi ve kiralama servisi bulunmaktadır. Ödemede kolaylık.
Randevu için siz çağrı atın ben sizi arayayım.EMLAKÇI DEĞİLİM.
Salon+açık mutfak, 3 yatak odası, 2 banyo, teras, balkon, bahçe, vardır. Eşsiz bir manzaranın doyumsuz bir seyir zevkinin, en güzel anları yaşamak isteyenler içindir.Muhtesem deniz ve doğa manzarası vardır. Sabah denizden gelen sis, evi gökyüzünde bulutların üstünde hissettirir.24 adet triplex villadan oluşan A blokların büyüklükleri 237 metrekaredir. Deniz mavisinin her tonunu seyrederken, sevdiklerinizle geniş teraslarda geçireceğiniz zamanın tadına varacaksınız.Akşamları denizden esen hafif rüzgarlar size doğru safkan atların koştuğunu hissettirir. Size kavuşurcasına dalgalar birbirleriyle yarışır.
Salon + Açık Mutfak
3 Yatak Odası
2 Banyo
Teras/Balkon
Bodrum herkezin hayellerini süsleyen bir cennet olmasına karşın bu cennete sadece tercihlerini doğru yapanlar faydalanır. Sizler kaliteli hizmet, doğru proje, en güzel manzara, nitelikli komşuluk ilişkileri, keyifli bir tatil diyorsanız doğru adres bodrum azure villalarıdır.22 adet bitişik nizam dublex daireden oluşan B bloklarda arzu ettiğiniz büyüklükteki yaşam alanları sizleri bekliyor.Manzaranın keyfini sürerken bahçenizde yeşille mavinin tadını çıkarın.Kişiye özel ödeme planlarının yapıldığı Azure Villaları'nda, satış bedelinin yüzde otuzu peşin alınıyor. yuzde onu tapu teslimine bırakılırken, geriye kalan yuzde atmışı ise müşteri odaklı esnek ödeme planları ile gerçekleşiyor. Peşinattan sonra kalan tutar 18 aya kadar vade farksız taksitlendirilebiliyor.

Özellikler
Krediye Uygun
Dubleks
Çatı Dubleksi
Teraslı
Müstakil Bahçeli
Çelik Kapı
Duşakabin
Çift Banyo
Jakuzi
Şömine / Barbekü
Mobilya
Ankastre Mutfak
Deniz Manzarası
Boğaz Manzarası
Doğa Manzarası
Site İçerisinde
Depreme Dayanıklı
Jeneratör
Su Deposu
Hidrofor
Uydu
Kablo TV
Güvenlik
Kapıcı
Otopark
Çocuk Parkı
Yüzme Havuzu
PVC Pencere
Çift Kat Cam
Balkon
Alarm
Spot Işık
Klima
Yüksek Tavan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder