17 Ağustos 2016 Çarşamba

Kendi Turunu Kendi Tasarlamak İsteyenlere

Hem tur şirketi ile seyahat edip hem de kendi seçimlerine göre hareket etmek isteyenler için yeni bir tur seçeneği var artık. Çağlar Arlı  tarafından geliştirilen "Kendi Turunu Kendin Yarat" projesiyle, Türkiye'nin doğa ve tarih hazinelerini keşfetmeye meraklı tatil severler; zamanı, coğrafyası, ulaşımı ve mekanlarıyla kendi tatillerini kendileri geliştirebilecek.

Seyahat tercihleri pek çok kişiye göre farklılık gösteriyor kuşkusuz. Kimi kafasına estiği gibi "yolun ve ruhunun" onu götürdüğü yere doğru yelken açarken, kimi de her anı saati saatine planlanmış bir tur güzergahını izlemeyi seçer. Kimiler ise hem "tur"la seyahat etmenin konforunu yaşayıp hem de kendi seçimlerine göre hareket etmek. İşte özellikle bu üçüncü gruba hitap edecek, üstelik VIP bütçesinde olmayan bir tur proje var artık.

Kültür Turları'ndaki genele açık bu yeni tur deneyimi, son yıllarda pek çok alandaki turlarında yarattığı çeşitlilik ve butik bakış açısıyla dikkat çeken Çağlar Arlı'dan geldi.  "Kendi Turunu Kendin Yarat" projesi ile doğasından kültürüne, Türkiye'nin pek çok zenginliklerini zaman sınırlaması olmadan yaşayabilmek mümkün.

Sadece tatil zamanı değil, uçuştan, otele tüm detaylar seçime açık

Butik bir bakış açısı ve dünyada değişen turizm anlayışı doğrultusunda geliştirilen"Kendi Turunu Kendin Yarat" projesiyle getirilen tek özgürlük, tatil zamanını ayarlayabilmekle sınırlı değil. Proje kapsamında, havalimanı seçimi, uçuş saatleri, otel, rehberlik hizmetleri, kişi sayısı gibi tüm detayları belirleme şansı sunuluyor. Üstelik, hiçbir sınırın olmadığı bu özgürlüğün tadını, Türkiye'nin ve yakınlarındaki tüm göz alıcı coğrafyalarda çıkarmak mümkün. Yani, sayısı 150'yi aşan kültür turlarından dilerseniz birkaçını bir araya getirebilir, dilerseniz sadece birinin tadına, tüm detaylarıyla varabilirsiniz.

Eğer, istediğiniz tarihte istediğiniz destinasyon ya da destinasyonlarda gezip yine istediğiniz yerlerde konaklamak istiyorsanız, Kendi Turunu Kendin Yarat linkine tıklayarak zamandan ve tüm sınırlamalardan uzak bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder