9 Haziran 2015 Salı

Bodrum DÜGÜN ORGANIZASYONU

En mutlu gününüzde Bodrum Çağtur Azure Villalarını tercih edin, masallar sizi anlatsin.
Ultra lüks dügün araçlarindan ünlü seflerin özel olarak hazirladigi dügün pastasi ve ikramlara, unutulmaz sov ve eglencelerden gecenin yorgunlugunu unutturacak konfor ve sikliktaki suitlere, kuaför hizmetine ve hatta gelin hamamina kadar her ayrintinin incelikle tasarlandigi Bodrum Çağtur Azure Villalarında gerçeklestireceginiz dügün kusaklar boyu anlatilacak.  
 
Essiz atmosferinde bulunan birbirinden farkli alanlar ve size sunacagimiz birbirinden farkli konseptler sayesinde organizasyonlarinizi nasil unutulmaz kilabileceginiz hakkinda bilgi almak için lütfen bizimle irtibata geçiniz. 

 

Site içerisinde yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, havuz bar,cafe, çoçuk oyun alanı, site doktoru, spa merkezi, seyir terasları, resturant, 24 saat site güvenliği ve gözetimi, internet, WİFİ, merkezi uydu sistemi ve güvenlik, merkeze ve plajlara site müşterilerine ücretsiz servis aracı,özürlü kolaylığı,müşteri temsilcisi ve size ait danışman,tenis kortu,fitness,yürüyüş parkuru,spor salonu,kütüphane,Türk hamamı, sauna, yaşam boyu öğrenim ve kişisel gelişim merkezi, profesyonel ve uzman site yönetimi ve kiralama servisi bulunmaktadır. Ödemede kolaylık.
Randevu için siz çağrı atın ben sizi arayayım.EMLAKÇI DEĞİLİM.
Salon+açık mutfak, 3 yatak odası, 2 banyo, teras, balkon, bahçe, vardır. Eşsiz bir manzaranın doyumsuz bir seyir zevkinin, en güzel anları yaşamak isteyenler içindir.Muhtesem deniz ve doğa manzarası vardır. Sabah denizden gelen sis, evi gökyüzünde bulutların üstünde hissettirir.24 adet triplex villadan oluşan A blokların büyüklükleri 237 metrekaredir. Deniz mavisinin her tonunu seyrederken, sevdiklerinizle geniş teraslarda geçireceğiniz zamanın tadına varacaksınız.Akşamları denizden esen hafif rüzgarlar size doğru safkan atların koştuğunu hissettirir. Size kavuşurcasına dalgalar birbirleriyle yarışır.
Salon + Açık Mutfak
3 Yatak Odası
2 Banyo
Teras/Balkon
Bodrum herkezin hayellerini süsleyen bir cennet olmasına karşın bu cennete sadece tercihlerini doğru yapanlar faydalanır. Sizler kaliteli hizmet, doğru proje, en güzel manzara, nitelikli komşuluk ilişkileri, keyifli bir tatil diyorsanız doğru adres bodrum azure villalarıdır.22 adet bitişik nizam dublex daireden oluşan B bloklarda arzu ettiğiniz büyüklükteki yaşam alanları sizleri bekliyor.Manzaranın keyfini sürerken bahçenizde yeşille mavinin tadını çıkarın.Kişiye özel ödeme planlarının yapıldığı Azure Villaları'nda, satış bedelinin yüzde otuzu peşin alınıyor. yuzde onu tapu teslimine bırakılırken, geriye kalan yuzde atmışı ise müşteri odaklı esnek ödeme planları ile gerçekleşiyor. Peşinattan sonra kalan tutar 18 aya kadar vade farksız taksitlendirilebiliyor.

Özellikler
Krediye Uygun
Dubleks
Çatı Dubleksi
Teraslı
Müstakil Bahçeli
Çelik Kapı
Duşakabin
Çift Banyo
Jakuzi
Şömine / Barbekü
Mobilya
Ankastre Mutfak
Deniz Manzarası
Boğaz Manzarası
Doğa Manzarası
Site İçerisinde
Depreme Dayanıklı
Jeneratör
Su Deposu
Hidrofor
Uydu
Kablo TV
Güvenlik
Kapıcı
Otopark
Çocuk Parkı
Yüzme Havuzu
PVC Pencere
Çift Kat Cam
Balkon
Alarm
Spot Işık
Klima
Yüksek Tavan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder