9 Haziran 2015 Salı

Bodrum Cilt Bakımları

ILT BAKIMLARI
A) KLASIK BAKIMLAR

Hassas Cilt Bakimi

Hassas ciltler tüm cilt tiplerinin içerisinde en korumasiz olanidir. Hassas cilt ince  yapilidir ve sikça, kuruluk sorunu yasar. Stres ve çevresel faktörlerden çabuk etkilenir. Günümüzde problemli ve reaksiyon göstermeye egilimli cilt yapilari her geçen gün daha fazla insana alerji sorunu yasatmaktadir. Alerji potansiyelini azaltici özelliginden dolayi problemli, reaksiyon göstermeye egilimli ciltlere tavsiye edilmektedir.

Nem Bakimi

Cildiniz mükemmel nemlendiginde gözle görülür güzelligini aninda hissedebilirsiniz: Cildin parlakligi, yumusakligi ve canliligi için nem dengesi saglanmalidir. Cilt tipiniz ne olursa olsun nem dengesinin korunmasi bakimin temelidir. Hücrelerinizin merkezinde lokalize olmus nemin kaynagini bilirsiniz. Sothys dogru bakim ile cildin kendi oto-nemlendirme mekanizmalarini uyarir.

Karma - Yagli Cilt Bakimi

Problemli ciltler için çok yönlü aktif bakim: Cilt üzerinde yaglanmaya bagli kirlerin arindirilmasini (çay agaci yagi) ve salisilik asit sayesinde yenilenmesini saglar. Canli, temiz, saglikli ve berrak bir cilt için.

B) ÖZEL CILT BAKILMARI

Altin Bakimi

24 Ayar altin parçaciklarinin hücre fonksiyonlarina dengeleyici etkileri bulunur. Hücre yenilenmesini tetikler ve hücre ömrünü uzatir. Cilde parlak bir görünüm kazandirir. Cildin koruma fonksiyonlarini harekete geçirir, cilt vitamin E sayesinde serbest radikallere karsi korunur. Vitamin C hücre bölünmesini arttirir. Altin masaji özel hareketlerle enerji noktalarini bloke edecek sekilde yapilir.

Kolajen Bakim

Cildiniz sizinle ayni yasa sahip degildir. Parlaklik, güzellik ve cilt yapiniz, çevresel faktörler ve yasam tarziniz nedeniyle olusan kirisikliklar ve deri yaslanmasindan dolayi gerçek yasinizi yansitmamaktadir. Bu nedenlerden dolayi, Sothys yeni anti-ageing serisini gelistirdi: Bu çok özel konsept ile profesyonel Sothys terapistleri, müsterinize özel tani yöntemiyle gerçek cilt yasi teshisi koyarak, etkili ve tamamen anti-ageing çözüm odakli bakimlar sunuyor.

Enerji Lifting Bakim

Ciltteki kolajen sentezinin aktif içeriklerle uyarilarak, cildin elastikiyetini ve sikiligini saglayan yogun bir bakim.

Oksijen Bakimi

Oksijen Terapisi; igne kullanilmadan cildin en alt tabakasina, oksijenin basinç ile enjekte edilmesidir. Göz çevresi ve dudak kenarlarinda kas hareketlerine bagli olarak meydana gelen kirisikliklari onarir bununla beraber ürünlerin içinde yer alan aktif maddelerin etkisi ile de cildi sikilastirir ve dolasimi hizlandirir. Ciltte tazelik, yumusaklik ve pürüzsüzlük saglar.

Vitamin Bakimi

Vitamin destegi saglar. Bu esiz formül cildinizi besler ve uzun süreli etki saglar. Dokular arasindaki kolajen lif yapisini güçlendirir ve nem kaybinin olusmasini engeller. Dikkatle  seçilmis ve dengelenmis içerigiyle cilde esneklik ve sikilik saglamakla birlikte nem dengesini düzenler. Cilt yüzeyini güçlendirir ve serbest radikallerin zararli etkilerini engeller. Sakinlestirici, dengeleyici, esneklik ve nem veren anti bakteriyel etkisi olan bir bakimdir. Cildin yumusak ve taze görünmesini saglar.

Göz Bakimi

Doga ile teknolojinin mükemmel birlesimi phytobiotech ile etkili göz çevresi bakimi. Sis göz kapaklarini rahatlatan, göz çevresini pürüzsüzlestirerek, tazelik ve rahatlik hissi veren etkiye sahiptir.

C) VÜCUT BAKIMLARI

Vücut Yenileme

Tüm vücudunuzu ölü derilerinden arindirmak için en ideal bakimdir, cilde yumasaklik ve pürüzsüzlük saglar.

Sirt Bakimi

Proplemle sirtlara uygulanan temizleme sikma gibi uygulamalarla yapilan amaca yönelik bir bakimdir.

Vitamin ve Nem Etkili Vücut Bakimi

Vücudun ihtiyaci olan vitamin ve nemi saglayan yogun bir vücut bakimidir, cildi yumusatir taze ve saglikli bir görünüm kazandirir.

Sikilastirici ve Toparlayici Vücut Bakimi

Vücut dokusunu toparlayici kozmetik bakimi, cilt dokusuna vitamin yükleyerek beslenmesini ve toparlanmasini saglar. Sarkmasina neden olan cilt zayifligini giderir.

Anti - Selülit Bakimi

Dokulari dirilestirmek, vücut seklini korumak ve görünümünü iyilestirmek, yag kümeleri ve selülit ile ilgili problemleri çözmek için gelistirilmis komple bir bakim programidir., zengin aktif maddeler içerir, ayrica uygulamasinda isi gerektiginden vücut ayni anda isinin etkilerinden faydalanmaktadir. Yogun serumlar ve streçleme yöntemiyle en sert selülitleri gideren mucizevî tedavidir.

Yosun Bakimi

Cildin sikilasmasi, pürüzsüzlesmesi ve toksinlerden arinmasi açisindan çok etkilidir. Peeling + Yosun Maskesi + Isi Battaniyesi + Vücut Losyonu islemlerinin tümünü uyguladigimiz bu kür ayni zamanda çok keyiflidir. Yosun bol miktarda içerdigi vitamin, minarel, amoniasit, oligoelement ve enzimler sayesinde vücut için en etkili ve saglikli ürün olma özelligini korumaktadir.

Site içerisinde yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, havuz bar,cafe, çoçuk oyun alanı, site doktoru, spa merkezi, seyir terasları, resturant, 24 saat site güvenliği ve gözetimi, internet, WİFİ, merkezi uydu sistemi ve güvenlik, merkeze ve plajlara site müşterilerine ücretsiz servis aracı,özürlü kolaylığı,müşteri temsilcisi ve size ait danışman,tenis kortu,fitness,yürüyüş parkuru,spor salonu,kütüphane,Türk hamamı, sauna, yaşam boyu öğrenim ve kişisel gelişim merkezi, profesyonel ve uzman site yönetimi ve kiralama servisi bulunmaktadır. Ödemede kolaylık.
Randevu için siz çağrı atın ben sizi arayayım.EMLAKÇI DEĞİLİM.
Salon+açık mutfak, 3 yatak odası, 2 banyo, teras, balkon, bahçe, vardır. Eşsiz bir manzaranın doyumsuz bir seyir zevkinin, en güzel anları yaşamak isteyenler içindir.Muhtesem deniz ve doğa manzarası vardır. Sabah denizden gelen sis, evi gökyüzünde bulutların üstünde hissettirir.24 adet triplex villadan oluşan A blokların büyüklükleri 237 metrekaredir. Deniz mavisinin her tonunu seyrederken, sevdiklerinizle geniş teraslarda geçireceğiniz zamanın tadına varacaksınız.Akşamları denizden esen hafif rüzgarlar size doğru safkan atların koştuğunu hissettirir. Size kavuşurcasına dalgalar birbirleriyle yarışır.
Salon + Açık Mutfak
3 Yatak Odası
2 Banyo
Teras/Balkon
Bodrum herkezin hayellerini süsleyen bir cennet olmasına karşın bu cennete sadece tercihlerini doğru yapanlar faydalanır. Sizler kaliteli hizmet, doğru proje, en güzel manzara, nitelikli komşuluk ilişkileri, keyifli bir tatil diyorsanız doğru adres bodrum azure villalarıdır.22 adet bitişik nizam dublex daireden oluşan B bloklarda arzu ettiğiniz büyüklükteki yaşam alanları sizleri bekliyor.Manzaranın keyfini sürerken bahçenizde yeşille mavinin tadını çıkarın.Kişiye özel ödeme planlarının yapıldığı Azure Villaları'nda, satış bedelinin yüzde otuzu peşin alınıyor. yuzde onu tapu teslimine bırakılırken, geriye kalan yuzde atmışı ise müşteri odaklı esnek ödeme planları ile gerçekleşiyor. Peşinattan sonra kalan tutar 18 aya kadar vade farksız taksitlendirilebiliyor.

Özellikler
Krediye Uygun
Dubleks
Çatı Dubleksi
Teraslı
Müstakil Bahçeli
Çelik Kapı
Duşakabin
Çift Banyo
Jakuzi
Şömine / Barbekü
Mobilya
Ankastre Mutfak
Deniz Manzarası
Boğaz Manzarası
Doğa Manzarası
Site İçerisinde
Depreme Dayanıklı
Jeneratör
Su Deposu
Hidrofor
Uydu
Kablo TV
Güvenlik
Kapıcı
Otopark
Çocuk Parkı
Yüzme Havuzu
PVC Pencere
Çift Kat Cam
Balkon
Alarm
Spot Işık
Klima
Yüksek Tavan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder